1 Kasım 2013 Cuma

Merlin

Yazar Tarih 1 Kasım 2013 Cuma
Final yapmış ve finaliyle bizi hem üzüp hem mutlu etmiş olan bir efsane daha gelip geçti...

Şimdi diceksiniz neden final yapmış bir diziyi ekledin diye. Öncelikle izlemeyen çok insan olduğunu düşünüyorum final yapsa bile izlememiş olanlar için gelsin bu yazım. Bu diziyi izlerken belki fotoğraflara felan baktıysanız normal egosu tavan yapmış bir prens ve hizmetçisi yok ortada hem prensimiz hemde hizmetçimiz dünya tatlısıdır :))
Merlin(hizmetçi) büyü yapabilen ve...
Camelot'un kaderini belirleyen kişi olarak geçer tabiki Kral Arthur ile beraber. Merlin sakar beceriksiz fakat kralı için ölmeyi göze alabilen bir hizmetçi olduğu için aynı zamanda o çenesini hiç tutamayıp sürekli Arthur'a saygısızlık olacağını düşünse bile gerçeklerle yaklaştığından onun sevgisini ve güvenini kazanmıştır.Dizimiz hem çok eğlenceli hemde bazen üzücü olabiliyor ama sorarsanız çoğunlukla çok eğlenceli bir dizidir. Bir bölüm izliyip bırakıcam derseniz kendinizi kandırmış olursunuz ben bir oturdum yazın 5 günde sezonları bitirmişim valla anlamadım bir şey.

Dizimizde Merlin Arthur nereye giderse onunla birlikte gider sonra ne zaman Arthur'un başı sıkışsa büyüyle onu kurtarır fakat asıl sorun Camelot'ta büyü yasaktır.Bu yüzden Merlin Arthur'a büyücü olduğunu söylememiştir. Arthur'a sorarsanız Merlin daha kılıç bile tutamayan bir hizmetkar iken Merlin sayamayacağımız kadar Arthur'un hayatını kurtarmıştır.

İki kahramanımız böyle maceradan maceraya koşarken aslında en yakın arkadaş olduklarını çok iyi hissedeceksiniz asla onlar gözünüzde kral ve hizmetkar değil he en yakın arkadaş olarak gözükecekler çünkü diyalogları mükemmel :) 

twitter.com/ayycanss





























Hiç yorum yok: